Hjem » Rengøring

Rengøring

Udover mange års rengøringserfaring fra slotshotel, byhotel, feriecenter, comwell-hotel, familiepark, sommerhuse, private hjem, kontorer, børnehave og folkeskole har jeg, Susanne B Drachmann, taget alle ”almindelig rengørings”-kurser hos AMU-FYN, samt 3 af de specielle rengøringskurser, som f.eks. Polishbehandlede gulve.

Når jeg gør rent for folk er jeg Gæsten og I er Værten, der låner mig jeres lokaler, hus, opgange eller andre bygninger, for en kort stund. Jeg eller mine medarbejder efterlader jeres sted i en ren og hygiejnisk tilstand. Vi går op i at levere en hurtig og grundig rengøring, hvor hurtighed aldrig må være mere vigtig end grundigheden.

Vi bruger så vidt muligt, kun miljøvenlige rengøringsmidler af hensyn til miljøet og os alle. Endvidere går vi meget op i at dosere midlerne korrekt, så miljøet skånes og de materialer, som skal rengøres holder længst muligt.

God rengøring og god hygiejne

God rengøring er, grundet tidspresset i rengøringsbranchen, ingen selvfølge, og god hygiejne er ikke ensbetydende med  en god rengøring.  Hvorfor? Fordi et lokale der, med det blotte øje, ser rent ud. Det behøver ikke være hygiejnisk. Hvis man f.eks. bruger den samme klud til at rengøre et toilet rent og derefter bruger denne klud til at tørre bordene i et andet lokale af. Så er der ikke tale om ”god hygiejne” men stadigvæk tale om ”god rengøring”, fordi der ser rent ud, men bakteriemæssigt, så er bordene IKKE rene.

For at sikre os at både hygiejnen og rengøring er ok, kræver vi at vores kollegaer enten har taget kurset ”Hygiejne i rengøringen” eller er oplært af os i dette.

Grunde til at lade Dynamisk Service gøre rent for dig

  • Travlhed
  • Manglende rengøringslyst
  • Eller rengøringskompetencer
  • Bedre brug af jeres/din tid på arbejde, familie eller fritid
  • Fysiske forhindringer eller allergi, som f.eks. støvallergi, der kræver speciel rengøring.
  • Og alle andre grunde I/du måtte have.