Hjem » Undervisning

Undervisning

Undervisning i rengøring

I, forrige århundred, firserne var det almindeligt at piger, hvis forældre havde for travlt til lærer dem at lave mad og sy, gik på Martha Skolen i deres fritid. Senere i halvfemserne var der også en del drenge, der fik interesse for finere madlavning eller syning, der valgte at gå på Martha Skolen.

I dag er der kun produktionsskoler og efterskolerne, som giver de unge indføring i oprydning og rengøring, da det på mange efterskoler er eleverne, der selv skal holde både fælles lokaler og eget værelse rent og rydeligt.

Fordi vi i Dynamisk service mener, at det er vigtigt for unge at lære at holde deres egne leverum rene og opryddet, kan man hos os købe et ”bliv klar til at flytte hjemmefra”- gavekort til x antal timers oplæring i rengøring og almindelig oprydning.

Der er mennesker, som mener, at rene omgivelser giver ro i sindet. Hvad tænker du?

Vi mener, at har du et rent og opryddet hjem, så har du nemmere ved at klare alverdens udfordringer i den store Verden. Du har altid en ren og rolig base, at trække dig tilbage til efter dagens mylder, stress og uorden, hvor du kan lade op til næste dags udfordringer.

Hvis du gerne vil hjælpe dit barn, lad os lære dét at at gøre rent, inden det flytter hjemmefra.

Førstehjælp

Man kan aldrig lærer for meget. Vi mener at det er vigtig at kunne sin førstehjælp, da førstehjælp redder liv.

Vi kan nu tilbyde et kursus i 8timers Førstehjælp til kørekort. Det indeholder information om forebyggelse af trafikulykker (Rådet for Sikker Trafik). Hjerte-lunge-redning uden og med AED, samt færdselsrelateret førstehjælp.

Vi er medlem af Foreningen af Førstehjælpsinstruktører, som følger Dansk Førstehjælpsråds og ERCs retningslinjer.